• Installatie binnen 3 weken!
  • Stek F-gassen BRL-100 gecertificeerd
  • Airconditioning-Warmtepompen
  • Duurzaam Verwarmen
  • Eerlijk Advies

Innova 2.0 inverter monoblock warmtepomp airconditioning 

Webwinkel Keurmerk

Hoogwaardige, stille en energie-efficiënte Monoblock: airconditioning, warmtepomp of Thermodynamische ventilatie airco (wtw, airco systeem)

zonder buitenunit, nieuwste versies 2021 

De Innova 2.0 Inverter maakt het gebruik van een vaste airconditioning en of wtw ventilatie met koeling mogelijk waar plaatsing van een conventionele airco met binnen- en buitenunit onmogelijk is.  Tevens is er bij de Rinnova wtw ventilatie airco geen buizen stelsel nodig om ventilatie of wtw unit aan te leggen of waar een traditionele systeem onpraktisch, prijzig of onwenselijk is. Door de verschillende modellen is deze monoblock met verschillende mogelijkheden in elke woning te plaatsen. De toestellen zijn uitermate geschikt voor Appartementen met veel glas of waar geen buiten unit mag vanwege aanzicht van bestaande panden.

Door de binnen- en buitenunit in één toestel te plaatsen is de Innova 2.0 eenvoudig te plaatsen zonder de noodzaak van een STEK gecertificeerde monteur en is een krachtige koeling mogelijk zonder een lelijke buitenunit te plaatsen.

De Innova 2.0 kan worden geplaatst aan de (buiten)muur, op variabele hoogten, hierdoor kan de plaatsing aan het interieur worden aangepast. De airconditioner kan worden gebruikt voor zowel koelen als verwarming. daarnaast is de Rinnova 2.0 op de zelfde manier te plaatsen naast airco koeling en (bij)verwarming, brengt deze nieuwe monoblock tevens frisse lucht naar binnen zonder warmte verlies, dit door zijn unieke Thermodynamische warmte terug winning.

Door toepassing van hoogwaardige componenten en toepassing van extensieve geluiddemping is het toestel zeer stil en is het geluidsniveau van een vergelijkbaar niveau als gangbare airco's met buitenunit. zowel de Innova 2.0 als de Rinnova 2.0 maakt gebruik van inverter technologie waarmee deze monoblok airco de ruimte sneller koelt en energie bespaart als de ruimte op de gewenste temperatuur is. Naast koelen is de Innova 2.0 tevens in staat te verwarmen met de efficiënte warmtepomp technologie.

De Rinnova is het nieuwste product in de serie van Innova Monoblock units en heeft wel eens waar een mindere verwarming, echt kan deze unit 400m³ lucht verversen per uur en dit maakt het toestel zeer geschikt voor zowel bestaande als renovatie bouw waarbij lucht verversing aan de orde is. Voldoet ruim aan het bouwbesluit. Door de vrij eenvoudige  installatie kan deze en afzonderlijke plaatsing per ruimte, kunnen deze units zeer snel worden geplaatst in scholen en zorginstellingen waar een acute ventilatie nodig is om de ruimten extra te ventileren.

 

De Rinnova 2.0 inbouw toestellen kunnen in alle nieuwbouw projecten worden ingebouwd om zo een optische onzichtbare zichtbare ventilatie en airconditioning te creëren. 

 

Producten

Accessoires