Koelen en Verwarmen met Airconditioning

Installatiebedrijf Heerlijkverwarmen.nl  Specialist in duurzaam verwarmen en koelen.

Bent u op zoek naar de perfecte balans tussen comfort en efficiëntie voor het koelen en verwarmen van uw woning of kantoor? Heerlijkverwarmen.nl Is gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardige airconditioningsystemen die zorgen voor een aangename leef- en werkomgeving, het hele jaar door.

Al onze systemen bevatten Luchtreiniging om zo pollen virussen en stof geen kans te geven in uw woning of bedrijfsruimte. Eén van deze oplossingen is de Nanoe X luchtreiniging van Panasonic deze dermate geschikt voor mensen met hooikoorts of allergieën. 


Waarom kiezen voor onze Airconditioningssystemen?

 

1. Expertise en Ervaring

Met bijna 10 jaar ervaring in het installeren van airconditioningsystemen zijn we dé betrouwbare partner voor al uw koel- en verwarmingsbehoeften. Onze gecertificeerde installateurs staan garant voor een vlekkeloze installatie en optimale prestaties en streven altijd naar een zo strak mogelijke afwerking van leidinggoten om de uiterlijk impact in en rondom uw huis zo min mogelijk te verstoren.

 

2. Energiezuinige Oplossingen

Wij begrijpen het belang van energiezuinige systemen die niet alleen uw comfort verbeteren, maar ook uw energierekening verlagen. Onze airconditioningssystemen zijn uitgerust met de nieuwste technologieën voor maximale efficiëntie. Waaronder ook de nieuwste PAM Inverter warmtepomp technologie

 

3. Hoogwaardige Producten

Wij werken samen met toonaangevende merken in de industrie om de nieuwste en meest efficiënte airconditioningssystemen aan te kunnen bieden die zowel betrouwbaar als duurzaam zijn.

Wij installeren de volgende A-merken: Panasonic, Mitsubishi, Daikin en Nefit Bosch

Panasonic Airconditioners en warmtepompen kunt u laten installeren door Heerlijkverwarmen.nl
Heerlijkverwarmen.nl uw Mitsubishi airco installateur in Eerbeek, Deventer, Apeldoorn, Zutphen
Voor het installeren van Daikin Airconditioners of warmtepompen kunt u terrecht bij heerlijkverwarmen.nl

4. Maatwerkadvies

Geen enkele ruimte is hetzelfde, en daarom geloven wij in een persoonlijke aanpak. Onze experts analyseren uw specifieke behoeften en bieden advies op maat voor het ideale airconditioningssysteem dat naadloos in uw leef- of werkomgeving past.

 

5. Uitstekende Klantenservice

Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Vanaf het eerste contact tot aan de installatie en nazorg, kunt u rekenen op onze vriendelijke en professionele klantenservice. Onze klanten geven ons gemiddeld een review score van 9.1 hiervoor zijn wij beloont door Trustoo met de TOP PRO 2023 status Award.

Heerlijkverwarmen wordt door klanten beoordeeld met een review 9,1 score

Onze Diensten

Heerlijkverwarmen.nl bied een breed scala aan diensten aan op het gebied van airconditioning, waaronder:

 

 • Installatie: Laat onze experts het perfecte airconditioningssysteem voor jouw behoeften installeren.

 • Onderhoud: Houd jouw systeem in topconditie en verleng de levensduur met regelmatig onderhoud.

 • Reparatie: Onze snelle en betrouwbare reparatieservice zorgt ervoor dat je nooit zonder comfort hoeft te zitten.

 Onze werkwijze bij het aanvragen van een offerte

 

 1. Neem Contact Op: Vul het contactformulier in of bel ons direct op 0615397983 of stuur ons een e-mail naar Info@heerlijkverwarmen.nl om jouw wensen te bespreken. 

 2. Advies op Maat: Onze experts zullen jouw behoeften analyseren en advies op maat bieden voor het beste systeem.

 3. Offerte: Ontvang een duidelijke en gedetailleerde offerte die past bij jouw budget en eisen.

 4. Professionele Installatie: Bij akkoord van de offerte plannen we een installatiedatum in die jou uitkomt.


Veel gestelde vragen:

 1. Hoe lang duurt de installatie? De installatietijd varieert afhankelijk van het gekozen systeem en de complexiteit van de installatie. Onze experts zullen je hierover informeren tijdens het adviesgesprek.

 2. Zijn jullie gecertificeerd? Ja, onze installateurs zijn volledig gecertificeerd en hebben ruim ervaring in het installeren van airconditioningssystemen.  Onze certificering: F-gassen certificering BRL100 en BRL 200 

 3. Bieden jullie garantie? Zeker, wij bieden garantie op zowel de installatie als de materialen. Neem contact op voor meer informatie over onze garantievoorwaarden.

 4. Kunnen jullie ook reparaties uitvoeren aan bestaande systemen? Ja, wij bieden reparaties en onderhoudsdiensten voor zowel door ons geïnstalleerde systemen als bestaande systemen.

 5. Waarom zou ik kiezen voor een airconditioningssysteem? Airconditioningssystemen zorgen niet alleen voor een aangename temperatuur bij het verwarmen of koelen, maar kunnen ook de luchtkwaliteit verbeteren en allergenen verminderen. Dit maakt het ideaal voor zowel thuis als op kantoor.


Wij werken samen aan een duurzame energietransitie met O.A.   

Rating: 5 sterren
1 stem