Split Airco modellen voor in Huis


Bent u op zoek naar een Airconditioning die kan verwarmen én kan koelen?

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en om te kijken welke Split-airco het beste past bij uw huis.


Advies en Installatie

Door onze ruime ervaring kunnen wij u verschillende type airconditioning oplossing aanbieden en installeren. 

Wij verkopen en installeren alleen de meest innovatieve en energiezuinigste warmtepomp split airconditioners die verkrijgbaar zijn. 

Voor elke ruimte hebben wij een passende airconditioner.

Of het nu gaat om een split-airco installatie in slaapkamer, woonkamerzolder en garage.

Door ons ruime aanbod van verschillende modellen in kW koelcapaciteit, krijgt u bij ons altijd een product op maat zodat uw energieverbruik optimaal is en natuurlijk ook uw klimaat. Door het juist berekenen van de ruimte zorgen wij voor een prettig comfort.

Heerlijkverwarmen.nl streeft altijd naar de beste oplossing voor uw woning.


F-gassen gecertificeerd BRL100/200 

Onze installateurs zijn F-gassen gecertificeerd (Stek), zo krijgt u altijd de juiste beoordeling en wordt de installatie vakkundig uitgevoerd. 

Als de installatie is voltooid krijgt u van ons een bewijs van plaatsing, zo kunt u aantonen dat de airconditioning installatie juist is uitgevoerd en behoudt u uw volledige garantie. 

Ook na installatie van onze airco's houd de service niet op! Bij storingen kunt u ons rechtstreeks bereiken en ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht. 

Indien uw meterkast te weinig capaciteit heeft en er moet een extra groep geplaatst worden, regelen wij dit voor u. Indien het plaatsen van een extra groep niet door ons kan worden uitgevoerd vanwege de complexiteit, leggen wij dit direct aan u voor en bespreken wij de eventuele extra kosten, Na overleg en met uw akkoord schakelen wij een elektrotechnisch installatiebedrijf in waar wij mee samenwerken. Uw extra stroomvoorziening word snel en vakkundig in orde gemaakt volgens de bijbehorende regelgeving NEN1010.

 


Wij komen graag bij u langs om te mogelijkheden te bespreken.