Airconditioning Woning renovatie

Bij het uitvoeren van een woning-renovatie komt veel kijken: van het upgraden van keukens en badkamers tot het vernieuwen van vloeren en wanden. Echter, één aspect dat vaak over het hoofd wordt gezien, is het integreren van airconditioning in uw renovatieproject om uw woning te koelen en verwarmen. 


De Voordelen van Airconditioning Woning renovatie

 •  Jaarlijkse Energiebesparingen: Door tijdens de renovatie een energie-efficiënte airconditioning te laten installeren, kunt u profiteren van aanzienlijke energiebesparingen op de lange termijn. Moderne airconditioningssystemen zijn ontworpen om efficiënter te werken en kunnen u daarom helpen het stroomverbruik en energierekening onder controle te houden, dit geld voor de warme zomers en in koude koude winterdagen.

 

 •  Verhoogd Comfort: Een goed gekozen airconditioningsysteem kan het comfortniveau van uw huis aanzienlijk verhogen. Of u nu een Single-split Airco in het hele huis installeert of een Multi-split systeem voor verschillende kamers, u creëert een aangename omgeving waarin u kunt ontspannen en genieten van een ideale temperatuur, ongeacht het seizoen.

 

 • Verbeterde Luchtkwaliteit airco luchtreiniging: Moderne airconditioningssystemen gaan verder dan alleen verwarmen en koelen. Ze kunnen ook de lucht zuiveren door middel van Luchtreiniging NanoeX en zo de luchtkwaliteit in je huis verbeteren. Dit gebeurt door het filteren van stofdeeltjes, allergenen, pollen en verontreinigingen waaronder virus, schimmels en bacteriën. Dit draagt bij aan een gezonder binnenklimaat, vooral voor mensen met ademhalingsproblemen door: hooikoorts, huisstofmijt allergie of astma 

 

 • Toekomstige Waardevermeerdering: Een woning met een goed functionerend airconditioningsysteem kan aantrekkelijker zijn voor potentiële kopers. Het kan een verkoopargument zijn dat uw huis zich onderscheidt van andere woningen op de markt, 

gaat u Renoveren of verbouwen, dan is het een goed idee om een aircosysteem te laten plaatsen
Airco met APP voor perfecte zoneregeling om verschillende kamers op verschillende temperaturen te kunnen instellen. Dit verhoogt het comfort en verlaagt het energieverbruik.
Airco met de nieuwste luchtreinigingstechniek zorgt voor een schoon en fris huis en helpt mensen met allergieen of ademhalingsproblemen

Airconditioning opties voor uw Woning renovatie

Tijdens een woningrenovatie heeft u verschillende opties als het gaat om airconditioningssystemen:

 • Centraal klimaat Systeem: Dit systeem koelt uw hele huis en maakt gebruik van kanalen om koele lucht naar elke kamer te verspreiden.

 

 • Single-Split airco Systemen: Deze zijn ideaal voor het koelen van individuele kamers. Bijvoorbeeld uw slaapkamer of woonkamer een single split airconditioning bestaat uit één binnen- en buitenunit en zijn flexibel qua installatie.

 

 • Multi-Split toepassing : Deze systemen bieden vergelijkbare voordelen als centrale airco, maar zonder de noodzaak van luchtkanalen. Hierbij worden de kanalen vervangen voor koelleidingen die in de muur kunnen worden weggewerkt en zijn geschikt voor woningen zonder bestaande kanalen.

 

 • Monoblock airco zonder buitenunit: Een monoblock airco gebruikt net als een split airco energie uit de buitenlucht om de ruimte te verwarmen of te koelen. Voor de aan- en afvoer van buitenlucht worden 2 gaten geboord door de buitengevel die worden voorzien van een rooster met insectengaas aan de buitenzijde. Bij een monoblock heeft u geen buitenunit aan de gevel dit blijft slechts beperkt tot 2 doorvoeren met gevelrooster. 

Airconditioning Renovatiediensten

 • Geïntegreerde Ontwerpoplossingen Heerlijkverwarmen.nl maakt het mogelijk om het naadloos integreren van een airconditioning vlekkeloos te laten verlopen door al vroegtijdig in het ontwerpproces van uw woningrenovatie mee te denken om samen met u oplossingen te creëren die zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk zijn.

 

 • Efficiënt Energiegebruik Duurzaamheid en energiezuinigheid wordt steeds belangrijker. Daarom bieden we airconditioningssystemen aan met de nieuwste inverter warmtepomp technologieën en bedieningsmogelijkheden voor uw home domotica, die niet alleen zorgen voor een aangename temperatuur, maar ook energie-efficiënt zijn. Dit resulteert in een lager gasverbruik, lagere energierekeningen en een verminderde ecologische impact. Wist u dat u voor het stroomverbruik van een airconditioning, maar 2-4 zonnepanelen nodig heeft om uw huis het hele jaar door te kunnen verwarmen en koelen.

 

 • Volledige Installatie en Integratie heerlijkverwarmen.nl is een gecertificeerde installatiebedrijf zo zorgen onze installateurs ervoor dat uw nieuwe airconditioningssysteem naadloos wordt geïntegreerd in uw gerenoveerde ruimtes.
 • Verschillende esthetisch oplossingen Van single-split tot multi-splitsystemen, er zijn tal van oplossingen om uw woning te stylen met een modern airconditioning systeem. 
 • Verschillende modellen: Wand -plafond, kanaal of radiator-vloermodel binnenunit .
 • Kleuren en bedrukking: bijv. Wit, Zwart, Zilver of wat dacht u van leuke stickers als de airco in een baby of kinderkamer komt te hangen. 

Benieuwd naar onze diensten voor uw renovatie project? 

Of u nu een particulier bent die zelf alles regelt of een aannemersbedrijf die alles voor de woning eigenaar verzorgd, Heerlijkverwarmen.nl bespreekt graag met u de mogelijkheden over Airconditioning voor uw renovatie woning


Wij werken uitsluitend met de volgende merken:

Panasonic airconditioning kopen en laten installeren.
Mitsubishi airco om te koelen en verwarmen
Daikin Airco 3.5kw Single Split Airco met installatie

Rating: 5 sterren
1 stem