Infrarood Vloerverwarming 24V of 48V Entrasol (Nieuw)

Ben je op zoek naar een kostenefficiënte en milieuvriendelijke manier om uw huis of kantoor te verwarmen?

Ontdek de voordelen van 24V elektrische infrarood vloerverwarming. Met onze geavanceerde technologie bieden wij een comfortabele, efficiënte en duurzame verwarmingsoplossing voor jouw huis, kantoor, of werkplek.  

Daarnaast is het een mooie toepassing in mobiele woningen en werkplekken of het nu een Caravan, Chalets, Containerbouw Tiny-house of Yacht betreft.  De elektrische infrarood vloerverwarming van entrasol kan overal worden toegepast. 

 


Entrasol Elektrische vloerverwarming infrarood 48volt installatie zonder grote impact of freeswerkzaamheden
Entrasol Infrarood vloerverwarming werkt op 24volt duurzaam en veilige warmte

Voordelen 24/48v elektrische infrarood vloerverwarming

Energiezuinig:

24V-systemen verbruiken minder stroom en helpen energiekosten te verlagen en in de toekomst de stroom van zonnepanelen beter te benutten en gemakkelijk aan te sluiten op thuisbatterijen of andere vormen van energieopslag.  Door de snelle opwarming en direct verwarming heeft u snel warmte en is het niet nodig om de vloerverwarming constant de gehele dag aan te laten staan. 

 

Geen koude plekken of lange opwarmtijden:

 De infrarood verwarmingsmatten bestaand uit een gepeste substantie dat in zijn geheel warm wordt. Deze vorm van verwarming bevat ten opzichte van traditionele water gedragen vloerverwarming geen lussen die steeds een warmte plek en koude plek afwisselen

 

Comfortabel en gezonde warmte:

Stralingswarmte vanuit de vloer zorgt voor gelijkmatige verwarming in elke kamer Infraroodstraling bootst de natuurlijke warmte van de zon na, wat gunstig is voor je gezondheid. Het verwarmt niet alleen de lucht, maar zorgt ook voor een gelijkmatige en comfortabele warmteverspreiding in de ruimte. Geen droge lucht of stofcirculatie meer.

 

Snelle installatie:

Direct te leggen onder uw laminaat of bij de wandverwarming variant direct achter de tegels. Er is geen frees of breekwerk meer nodig.  Door dat er geen breek of hak werkzaamheden plaatsvinden tijdens de renovatie hoeft u niet te wachten op het drogen van de vloerafwerking zoals bij inleg van traditionele water gedragen vloerverwarmingsleidingen. 

  • Dit resulteert in een kortere verwerkingstijd en kunt u eerder beginnen aan alle andere werkzaamheden die nog moeten gebeuren.

 

Korte Installatie tijd:

Ons vakkundig installatie team legt  60m² infrarood vloerverwarming op één dag, wanneer ons team het pand verlaat is de vloerverwarming werkzaam en kunt u beginnen met verwarmen.

 

De perfecte oplossing voor: 

Het renoveren en verduurzamen van woningen en oude historisch monumentale panden zoals: Kloosters, Kastelen en oude boerderijen waarbij er vaak een zandgrond aanwezig is waardoor er voor de aanleg van standaard vloerverwarming een extra verhoging dient plaats te vinden of grote aanpassingen aan de ondergrond. Deze aanpassingen zijn vaak kostbaar en tijdrovend.  Voor de aanleg van Entrasol 24volt infrarood wand -vloerverwarming zijn deze aanpassingen niet nodig.

 

Duurzaam en onderhoudsvrij:

Langdurige en onderhoudsvrije verwarmingsoptie eenmaal verwerkt en voor afwerking getest dan bent u verzekerd van een betrouwbare vloerverwarming en ondervind u nooit geen last meer van vervelende onverwachte lekkages die kunnen voorkomen bij traditionele systemen  waarbij er waterleidingen of elektra draden in de vorm van lussen worden geplaatst. 

 

Ruimtebesparend:

Infrarood vloerverwarming vereist geen radiatoren of luchtkanalen, waardoor je kostbare ruimte kunt besparen en je interieurontwerp kunt optimaliseren. De vloerverwarmingsmatten bevatten nanotechnologie en koolstof waardoor hoogte beperkt blijft tot  Slecht 3mm dik 

 Infrarood vloerverwarming 24v voor kantoor of bedrijven

Vloerverwarming voor op kantoor:

Deze manier van infrarood verwarming kan goed worden toegepast in kantoren. Wordt er onregelmatig gewerkt of is de bezetting van alle kantoorruimten wisselend waardoor niet iedere dag de ruimte wordt gebruikt dan kunt u een hoop energie en kosten besparen met Infrarood 24v vloerverwarming. door de directe warmte zijn de ruimten aan te zetten naar wens. Indien u deze vorm van vloerverwarming laat installeren kunnen deze worden voorzien van een thermostaat waarbij u de temperatuur kunt regelen.Daarnaast is het mogelijk om de infraroodverwarmingsmatten te voorzien van de meest slimme en geavanceerde wifi gestuurde signalen die aansluiten bij de meest voorkomende gebouwbeheer managementsystemen Dit maakt het mogelijk om de  gehele werkweek efficiënt en kostbesparend te kunnen verwarmen met een vooraf ingesteld tijdschema. 

 

Installatie en montage vloerverwarming op kantoor:   

Tijdens installeren van deze vorm van infrarood vloerverwarming is geen breek, sloop of freeswerk nodig dit bespaard u al een hoop stof, ellende en kosten.  De infrarood verwarming kan binnen een dag worden gelegd en aangesloten mits de ruimte niet groter is dan 60m² en hier geen meubilair meer aanwezig is. De vloerverwarming kan direct op uw afwerkvloer worden gelegd, hierna kunt u de vloerbedekking, laminaat of pcv vloer weer terug plaatsen in de ruimte, (wij plaatsen geen vloeren terug) het is daarom verstandig om deze manier van verwarming te laten leggen en installeren wanneer uw kantoor of bedrijf toe is aan een interieurverandering of er een nieuwe vloer nodig is. 

Heeft u al een een goede vloer en bent u niet van plan binnenkort te verbouwen maar wilt u wel elektrische en efficiënt uw kantoor verwarmen wanneer het nodig is?

Heerlijkverwarmen.nl bied meerdere alternatieve verwarmingsmethoden aan waaronder infrarood warmtepanelen voor in uw systeemplafond. (omgekeerde vloerverwarming)

Monoblock warmtepompen R290,  hybride warmtepompen of volledig elektrische met watergedragen vloerverwarming. 

     


Infrarood vloerverwarming Chalet, Caravans & Containerbouw 

Op zoek naar een vloerverwarmingsoplossing  die uw Chalet, Caravan ,Tiny house of mobiele containeroplossing kan verwarmen?

Of

Bent u een leverancier, fabrikant, bouwbedrijf of architect van dergelijke verblijven en op zoek naar een verwarmingsoplossing met hoge energie prestaties, minimale warmte verlies, weinig tot geen impact heeft op bestaande bouwprocessen, en het aantal beschikbare vierkante meters juist verbetert in plaats van beperkt?

Neem direct telefonisch contact  op of vul het contact formulier in.  Heerlijkverwarmen.nl informeert u graag over de mogelijkheden. 


Energie prestatie richtlijnen en BENG eisen 

In de meeste gevallen is er weinig ruimte beschikbaar om een goede verwarming of koeling toe te passen in mobiele verblijven. Bestaande producten voldoen minder snel aan de energie prestatie richtlijnen en nieuwe BENG eisen of nemen te veel ruimte in. Naast een bepaalde hoeveelheid ventilatie is het daarom moeilijk om een juiste verwarmingsbron te plaatsen.  Een goede verwarming is daarom cruciaal wanneer u verblijft in een Chalet, Gites, Caravans, Tiny house, of Containerbouw toepassing. 

Infrarood elektrische wand of vloerverwarming met een lage voltage van 24v of 48v kan hier een uitkomst bieden.

 


Verwerking & installatie infrarood wand- vloerverwarming 

infrarood wand-vloerverwarming heeft een lage diameter van slechts 3mm en kan direct achter de hoofd afwerking van wanden worden geplaatst of direct onder de afwerkvloer

De entrasol vloerverwarming of wandverwarming is te verlijmen of te behangen en daarna te schilderen.  Hierdoor blijft de ruimte behouden en hoeft er niet ingeleverd te worden in vrij vierkante meters voor het interieur.  

Eenmaal gemonteerd kan er niets meer gebeuren en kan er rustig door heen geboord. Tijdens transport van dergelijke woningen of mobiele kantoren gebeurt het vaak dat airco of verwarmingsradiatoren beschadigd raken door het het trillen onderweg tijdens het vervoer waardoor ventilatoren of andere bewegende delen toch vervangen moeten worden of pas achteraf geplaatst kunnen worden ivm schade en defecten. 

De vloerverwarmingsmatten bestaan uit een geperste laag koolstof met nanotechnologie dat werkt als geleider. 

Verder dienen er kabels gelegd te worden en als laatste moet er in de technische ruimte uit het zicht een Transformator kastje worden geplaatst. De Transformator behuizing neemt minder ruimte in beslag dan elektrische kachels die juist wel altijd in het zicht zitten 

Wanneer de wanden modulair zijn kan heel erg eenvoudig een stekker plug worden gemonteerd om verschillende delen of panelen te koppelen en dit deze manier van vloerverwarming ook toepasbaar voor modulaire woning of bouwunits waarbij snelheid en lage installatie kosten op locatie een kostenpost is die liever wordt vermeden.  

 


Rating: 5 sterren
1 stem
Keurmerk webwinkel