Airco zakelijk kantoor of bedrijfspand

Een uitgebalanceerd HVAC klimaatsysteem bevorderd het comfort op uw werkplek.

Met een klimaatinstallatie creëer je een goed binnenklimaat op kantoor of in overige delen van een bedrijfspand.

De installatie regelt de verkoeling en verwarming in alle ruimtes en zorgt voor een constante binnentemperatuur.

Het voordeel van een professionele HVAC klimaatinstallatie is het milieuvriendelijke karakter, de mogelijkheid om de benodigde energie per ruimte te kunnen regelen en bijstellen en hierdoor dus te kunnen voldoen aan de gestelde energieprestatie verplichtingen.(EPV)

Naast het regelen van warmte of koeling houd een klimaatsysteem ook uw luchtvochtigheid op peil tussen de 40-55%.

De meeste klimaatsystemen die worden aangeboden bevatten ook luchtreiniging. 

 

Welke Airco oplossingen kunnen wij bieden

Altijd een passende oplossing voor uw hvac klimaat

Heerlijkverwarmen bied verschillende klimaatsystemen aan voor zowel grote als kleinere bedrijven. Denk hierbij aan kantoren-magazijnen,of opslag. Ook voor een kantoor of praktijk aan huis zijn mogelijkheden om voor een betaalbare prijs een gebalanceerd luchtcomfort te creeren die voldoet aan uw wensen. Een goed en duurzaam klimaatsysteem om uw ruimte te koelen of te verwarmen is altijd maatwerk. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Wij werken uitsluitend met A-merk inverter gestuurd Warmtepomp Airconditioners van de volgende leveranciers: Panasonic, Mitsubishi Heavy, Mitsubishi Electric, Bosch en Valliant.

Wij werken samen met Warmteservice Deventer en andere grote partijen door heel Nederland om uw project of opdracht snel en vakkundig te kunnen uitvoeren. 

 

Kleine tot medium ruimte of kantoor

Voor bedrijven die een kleine tot medium ruimte of kantoor tot hun beschikking hebben, bied Heerlijkverwarmen.nl een Single of Multi-split airco aan die zowel kan koelen, verwarmen en ontvochtigen. Dit kan een Single split airconditioning zijn of een Multi-split tot een maximum van één buitenunit met 5 binnenunits met een grote tot 18kW vermogen. Indien gewenst kan er ook gekeken worden naar een aircondioning die ook de lucht kan reinigen. Dit gebeurt doorgaans met filter of doormiddel van ionisatie. Panasonic bijv. heeft op dit gebied een speciaal door hun ontwikkelde techniek onder de naam NanoeX.

Voor meer informatie over NanoeX (klik hier)

Grote kantoren en bedrijfshallen

Om grote kantooruimten en bedrijfshallen te voorzien van koeling en verwarming is specialistisch maatwerk nodig. Bij de omvang van grotere airconditioning systemen ook wel VRF-airconditiong of HVAC klimaatsysteem genoemd, spelen ventilatie en luchtvochtigheid ook een grote rol in hoe efficient en duurzaam uw klimaatsysteem werkt.

Indien gewenst of benodigd kan er ook gekeken worden naar een aircondioning die ook de lucht kan reinigen, dit gebeurt doormiddel van ionisatie. zo voorkomt u verspreiding van virussen,schimmels en voorkomt nare luchtjes. Panasonic bijv. heeft op dit gebied een speciaal door hun ontwikkelde techniek onder de naam NanoeX.

Voor meer informatie over NanoeX (klik hier)

De impact op uw bedrijf tijdens installatie werkzaamheden

Bij maatwerk hoort een duidelijke uitleg en een goede voorbereiding om de impact op uw bedrijf tijdens het installeren zoveel mogelijk te beperken. Zo bespreken wij key-factoren die van belang zijn om er voor te zorgen dat uw werk of productieproces zo min mogelijk hinder ondervind. 

Hoe zorgen wij voor een minimale impact op uw werk of productieproces

Door vooraf duidelijke afspraken te maken met onze zakelijke opdrachtgevers, proberen wij overlast van stof of geluidshinder zoveel mogelijk tot een minimum beperken. Dit doen we door de werkzaamheden af te stemmen en indien nodig buiten uw werktijden de werkzaamheden uit te voeren. Dit kan zijn in de avond of zelfs in de nacht. Ook is het mogelijk om tijdelijke noodkoeling te plaatsen tijdens onze werkzaamheden.

Geluidshinder

Geluidshinder is helaas niet altijd te voorkomen, om door een wand of dak(constructie) heen te boren, slijpen of zagen wordt specialistisch zaag & boorgereedschap worden gebruikt wat immers geluid produceerd. Wel kijken wij samen met u op welke tijden wij het beste deze geluidsomvattende werkzaamheden kunnen uitvoeren om overlast te beperken. 

 

Stof overlast 

Tijdens het installeren van uw airconditioning, ventilatie, of totaal klimaat oplossing kunnen wij stof niet voorkomen. Wij gebruiken altijd Hepa gequalificeerde stofafzuiging op onze boormachines voor het boren in muren van steen of beton. Op verzoek kunnen wij ook grote luchtreinigers neerzetten op locatie om de algemene lucht te ontdoen van stof of geuren tijdens onze werkzaamheden. 

 

Overige Werkzaamheden. 

Buiten de geluidshinder en stof ondervind u geen hinder van onze werkzaamheden en kijken wij samen met u hoe de te verrichte werkzaamheden zo comfortabel mogelijk voor beiden te kunnen uitvoeren.

Verschillende modellen Binnenunits

Hieronder vind u een voorbeeld van vloer, wand of plafond cassette modellen. klik op de afbeelding om deze te vergroten.

 

Vraag hieronder uw offerte, informatie of een advies gesprek aan.

Vul hieronder het aanvraag formulier in en wij nemen spoedig contact met u op om de mogelijkheden te bespreken.