Retour & Garantie

Wilt u iets retourneren of is er iets kapot gegaan binnen de garantie periode? Neem direct contact met ons op.

Herroepingsrecht

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@heerlijkverwarmen.nl Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren


Uitsluiting van het herroepingsrecht is van toepassing op de alle:

 

a. verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn deze producten niet meer te retourneren. filters of producten die filters bevatten kunnen na gebruik of waarbij de verzegeling is verbroken niet worden geretourneerd om wille van "hygiëne"maatregelen

b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;

c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn; hieronder vallen producten (custom product) die op maat zijn gemaakt ,producten die op kleur zijn gespoten en producten die op verzoek van de klant na akkoord specifiek door ons besteld worden of zijn besteld bij derden. 

d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;

e. die snel kunnen bederven of verouderen;

f. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft;

g. voor losse kranten en tijdschriften;

h. voor audio- en video-opnamen en computersoftware waarvan de consument de verzegeling heeft verbroken.

i producten die opzettelijk zijn vernield of waarbij het advies niet is opgevolgd.

j. koelmiddel houdende producten waarbij het toestel niet volgens voorschriften 'rechtop is vervoerd' of waarbij producten tegen aanwijzingen op de verpakking in niet rechtop zijn vervoerd. Dit kan worden na gekeken door middel van een veiligheid strip binnen in de behuizing van het betreffende product

K. Glas panelen van thomsa glas worden speciaal op verzoek besteld en geproduceerd. Deze kunnen niet retour.

L. Airconditioning, klimaat of verwarmings producten die met installatie of op offerte basis na bezoek op locatie zijn verkocht.

Onze producten worden op een professionele manier rechtop vervoerd, indien u product niet recht op aankomt, of ernstige schade is toedient tijdens transport, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden.

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren.Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen 24 uur na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen deze aanmelden voor reparatie of vervanging welke gedaan wordt door de leverancier van het product.

Minimale garantie: U heeft recht

op minimaal 2 jaar garantie in alle landen die onder de Europese richtlijn Koop en

afstand garantie vallen. Wel moet u de klacht binnen 2 maanden na ontdekking bij de ons melden. Heerlijk Ver en alle behorende handelsnamen zijn niet verantwoordelijk voor defecten en of klachten die op niet tijd zijn gemeld of klachten en of defecten die buiten de garantie periode worden gemeld. Tevens vervalt de garantie wanneer het product ernstig is beschadigd en niet na behoren wordt gebruikt of wanneer het advies voor het betreffende product niet wordt opgevolgd.

Koelmiddel houdende producten waarbij het toestel niet volgens voorschriften 'rechtop is vervoerd' of waarbij producten tegen aanwijzingen op de verpakking in niet rechtop zijn vervoerd. Dit kan worden na gekeken door middel van een veiligheid strip binnen in de behuizing van het betreffende product vallen na constatering niet meer binnen de garantie Let op de garantie komt dan geheel te vervallen. onze producten worden op een professionele manier rechtop vervoerd, indien u product niet recht op aankomt, of ernstige schade is toegediend tijdens transport, dient u dit binnen 24 uur na ontvangst te melden. Identiteit ondernemer

 

Heerlijk Verwarmen

Loubergweg 3 / 1.3

6961 EJ Eerbeek

Telefoonnummer: 0615397983

E-mailadres: info@heerlijkverwarmen.nl

KvK-nummer: 81348762

Btw-nummer: NL003559511B82