• Installatie binnen 10 werkdagen
  • Stek F-gassen BRL-100 gecertificeerd
  • Airconditioning-Warmtepompen
  • Duurzaam Koelen Verwarmen
  • Advies op locatie of in onze showroom

Airco voor in de slaapkamer of trappengat in Deventer 

Met een airco voor de slaapkamer heeft u volledige controle over het klimaat en de temperatuur in uw slaapruimte. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het geeft u de nodige energie om de volgende dag weer fit op te staan en uw dagelijkse bezigheden te kunnen uitvoeren. De zomers in Nederland worden steeds warmer en duren steeds langer. Zeker tijdens de zomer is een airconditioning op de slaapkamer geen overbodige luxe.

De meeste mensen hebben gedurende de welbekende plaknacht tijdens de extreem warme dagen in de zomer last van slaapproblemen. Vooral de hoge luchtvochtigheid maakt het klam en benauwd. Wanneer u een airco laat installeren in uw slaapkamer bent u hier voor goed vanaf! U kunt met de juiste binnenunit(s) de ideale slaapkamer temperatuur bereiken deze bevind zich tussen de 16 en 20 graden, dit kunt u uiteraard zelf instellen en zo kunt u optimaal genieten van uw welverdiende nachtrust. 

De airconditioning units die wij aanbieden hebben daarnaast ook luchtreiniging zodat stof en pollen worden verminderd in uw ruimte, dit heeft een positief effect op mensen met allergieën en hooikoorts. Panasonic heeft Hiervoor de speciaal ontwikkelde NanoeX technologie, klik hier voor meer informatie over NanoeX.

Beste Airco voor de slaapkamer?

Welke airco het beste past bij uw slaapkamer is altijd afhankelijk van de ruimte grootte dit bepaald het aantal kW koeling of verwarming voor uw slaapkamer. daarnaast spelen de mogelijkheden waar de binnenunit en buitenunit kan komen te hangen een grote rol.

Het gemiddelde aan aantal kW vermogen voor een slaapkamer ligt tussen de 2 kW en 3,5 kW  alleen bij grotere slaapkamers is een groter vermogen nodig dit kan tot een maximum van 7 kW.

Over het algemeen past er in alle slaapkamers wel een model binnenunit. heerlijkverwarmen bied verschillende mogelijkheden  en oplossingen aan van vloer tot wand & plafondmodellen. u krijgt altijd advies op maat. 

indien u meer wilt weten over de mogelijkheden bij u thuis, vul dan het offerte aanvraag formulier in of mail of bel ons. 

Kan een binnenunit ook in het trappengat?

Het is mogelijk een airconditiong te plaatsen in het trappengat (overloop) van de woning. U dient wel rekening te houden met een groter vermogen omdat de totaal te koelen m³ inhoud wordt berekend daar wordt vervolgens het model airconditioning op geselecteerd. 

Een groot voordeel is wel dat u de kosten lager kunt houden omdat u niet op iedere kamer een airco hoeft te plaatsen. 

Het nadeel is dat u wel alle deuren van de kamers open moet houden en dat het nooit zo effectief is als dat u een airco in elke ruimte heeft.

Deze manier is alleen geschikt voor koelen voor verwarmen is dit niet effectief omdat de warmte lucht opstijgt en dit tegen het plafond aan duwt waardoor deuropeningen niet optimaal benut kunnen worden voor de verdeling van de lucht. in het ergste geval wordt alle verwarmde lucht naar zolder geblazen.   

 

Airconditioning met luchtreiniging tegen Hooikoorts en Allergie

De meeste door ons geselecteerde merken airconditioning bevatten stof filters en een aantal airco binnenunit modellen bevatten meer dan dat, deze worden uitgerust met speciale filters of een luchtreinigingsysteem dat werkt op basis van Ionisatie voor meer informatie zie NanoeX 

Door het toevoegen van luchtreiniging aan uw luchtstroom tijdens het koelen van uw slaapkamer of tijdens verwarmingsmodus houd u de lucht schoon en worden de stofdeeltjes zoals fijnstof en pollen opgevangen in de filters van de airconditioning en komen hiermee niet terug in de slaapkamer. De ionisatie zorgt er voor dat ook geuren en schimmels afgebroken worden en de lucht meer zuurstof bevat.Hierdoor kunt u snachts beter en vrijer ademen zodat u lichaam goed kan herstellen van alle inspanning die u heeft geleverd tijdens de dag.  

Luchtreiniging in uw airco op de slaapkamer is een geen overbodige luxe en zou standaard moeten zijn.  

Alle multiplit en split airconditioners die u laat installeren door heerlijkverwarmen.nl bevatten luchtreiniging. 

Wij kiezen ervoor om altijd het beste te kunnen aanbieden! waarom zou hetzelfde betalen voor een andere airconditioner tegen de zelfde prijs. 

Wilt u meer weten of een advies gesprek vul dan het onderstaande formulier in.

F-gassen Installatie specialist Airco en warmtepompen
Heerlijkverwarmen panasonic dealer installateur
Op zoek naar een Airco of warmtepomp vraag een offerte aan
Installatie mogelijk binnen 2 weken
Rating: 5 sterren
1 stem