• Installatie binnen 10 werkdagen
  • Stek F-gassen BRL-100 gecertificeerd
  • Airconditioning-Warmtepompen
  • Duurzaam Koelen Verwarmen
  • Advies op locatie of in onze showroom

Airco voor in de slaapkamer of trappengat in Eerbeek 

Met een airco voor de slaapkamer heeft u zelf volledig controle over het klimaat en de temperatuur in uw slaapruimte. Een goede nachtrust is erg belangrijk. Het geeft u de benodige energie om de volgende dag weer fit op te staan en uw dagelijkse bezigheden te kunnen uitvoeren. De zomers in Nederland worden steeds warmer en duren steeds langer. Zeker tijdens de zomer is een airconditioning op de slaapkamer geen overbodige luxe meer.

De meeste mensen hebben gedurende de plaknachten in de zomer last van slaapproblemen. Vooral de hoge luchtvochtigheid maakt het klam en benauwd. Wanneer u een airco laat installeren in uw slaapkamer bent u hier voorgoed vanaf! U kunt met de juiste binnenunit(s) de ideale slaapkamer temperatuur bereiken deze bevind zich tussen de 16 en 20 graden, dit kunt u uiteraard zelf instellen en zo kunt u optimaal genieten van uw welverdiende nachtrust. 

De airconditioning units die wij aanbieden hebben ook luchtreiniging zodat stof en pollen worden verminderd in uw ruimte. Dit heeft een positief effect op mensen met allergieën en hooikoorts. Panasonic heeft hiervoor de speciaal ontwikkelde NanoeX technologie, klik hier voor meer informatie over NanoeX.Beste Airco voor de slaapkamer?

Welke airco het beste past bij uw slaapkamer is altijd afhankelijk van de ruimte grootte dit bepaald het aantal kW koeling of verwarming voor uw slaapkamer. Ook speelt de mogelijkheid waar de binnenunit en buitenunit komt te hangen een grote rol.

Het gemiddelde aan aantal kW vermogen voor een slaapkamer ligt tussen de 2 kW en 3,5 kW. Alleen bij grotere slaapkamers is een groter vermogen nodig, dit kan tot een maximum van 7 kW.

Over het algemeen past er in alle slaapkamers wel een model binnenunit. Wij bieden verschillende mogelijkheden en oplossingen van vloer tot wand & plafondmodellen. u krijgt altijd advies op maat. 

Wil u meer weten over de mogelijkheden bij u thuis, vul dan het offerte aanvraag formulier in of mail of bel ons. 

Kan een binnenunit ook in het trappengat?

Het is mogelijk een airconditiong te plaatsen in het trappengat (overloop) van de woning. U dient wel rekening te houden met een groter vermogen omdat de totaal te koelen m³ inhoud wordt berekend en daar wordt vervolgens het model airconditioning op geselecteerd. 

Een groot voordeel is dat u de kosten lager kunt houden omdat u niet op iedere kamer een airco hoeft te plaatsen. 

Het nadeel is dat u wel alle deuren van de kamers open moet houden en dat het minder effectief is als dat u een airco in elke ruimte heeft.

Deze manier is alleen geschikt voor koelen, voor verwarmen is dit niet effectief omdat warme lucht opstijgt en dit tegen het plafond aanduwt waardoor deuropeningen niet optimaal benut kunnen worden voor de verdeling van de warme lucht.  

 

Airconditioning met luchtreiniging tegen Hooikoorts en Allergie

De meeste door ons geselecteerde merken airconditioning bevatten stoffilters en sommige airco binnenunit modellen bevatten meer dan dat, deze worden uitgerust met speciale filters of een luchtreinigingsysteem dat werkt op basis van Ionisatie voor meer informatie zie NanoeX 

Door het toevoegen van luchtreiniging aan uw luchtstroom tijdens het koelen van uw slaapkamer of tijdens verwarmingsmodus houd u de lucht schoon en worden de stofdeeltjes zoals fijnstof en pollen opgevangen in de filters van de airconditioning en komen hiermee niet terug in de slaapkamer. De ionisatie zorgt er voor dat ook geuren en schimmels afgebroken worden en de lucht meer zuurstof bevat.Hierdoor kunt u snachts beter en vrijer ademen zodat u lichaam goed kan herstellen van alle inspanning van de dag.  

Luchtreiniging in uw airco op de slaapkamer is een geen overbodige luxe en zou standaard moeten zijn.  

Alle multiplit en split airconditioners die u laat installeren door heerlijkverwarmen.nl bevatten luchtreiniging. 

Wij kiezen ervoor om altijd het beste te kunnen aanbieden! waarom zou hetzelfde betalen voor een andere airconditioner tegen dezelfde prijs. 

Wilt u meer weten of een advies gesprek vul dan het onderstaande formulier in.

F-gassen Installatie specialist Airco en warmtepompen
Heerlijkverwarmen panasonic dealer installateur
Op zoek naar een Airco of warmtepomp vraag een offerte aan
Installatie mogelijk binnen 2 weken
Rating: 0 sterren
0 stemmen