• Installatie binnen 3 weken!
  • Stek F-gassen BRL-100 gecertificeerd
  • Airconditioning-Warmtepompen
  • Duurzaam Verwarmen
  • Eerlijk Advies

Innova AirLeaf Fancoil inverter Lage temperatuur radiatoren

Lage Temperatuur Radiatoren (LT-ventilatorconvectoren)

Genoeg van de traditionele volumineuze en lelijke fancoils? INNOVA heeft een revolutie teweeggebracht in hun uiterlijk en hun technische kenmerken.

Er was eens een fancoil die alleen geschikt was voor kantoren en commerciële contexten. Vandaag presenteert INNOVA een reeks ventilatorconvectoren die speciaal zijn ontworpen voor woningen. Ontwerpoplossingen die warmte, koude en ontvochtiging kunnen garanderen, met minimale ruimte en maximale energiebesparing, mede dankzij de speciale DC Inverter-technologie.

AirLeaf is de INNOVA water fancoil lijn voor verwarmen, koelen en ontvochtigen.

In combinatie met warmtepompen zoals de Innova STONE, condensatieketels of systemen geïntegreerd met zonnecollectoren, zijn de AirLeaf-ventilatorconvectoren uitgerust met DC-inverter technologie om een ​​laag stroomverbruik, perfecte bedrijfsstabiliteit en maximale stilte te garanderen. Met een paar Watt, superieur comfort in zowel zomer als winter, uitgedrukt door een volledig metalen machine van pure elegantie.

 

Welzijn is stil en stil zijn de AirLeaf Fancoil producten van Innova

Vergeet de normale aan-uit producten die vervelende tocht afwisselen met momenten van absolute stilstand.

Dankzij de ventilator in continue modulatie bereikt AirLeaf de gewenste temperatuur en houdt deze constant met een matige stroom, bijna onmerkbaar, om maximale stilte te garanderen. Een perfecte oplossing, zelfs voor een slaapkamer en ook geschikt voor mensen die het meest gevoelig zijn voor geluid.

 

Innova Filomuro DC inverter Fancoil Lage Temperatuur Radiator

Filmuro  

Filomuro is de INNOVA wand gemonteerde ventilatorconvector voor montage aan de bovenzijde van de wand, beschikbaar in de zichtbare of volledig verborgen versie en slechts 128 mm diep. Een oplossing die geliefd is bij architecten en ontwerpers omdat er vloerruimte vrijkomt voor meubels en stoffering.

Meer ruimte voor meubels en stoffering

Filomuro is de INNOVA wand gemonteerde ventilatorconvector op waterbasis, ideaal om hoog tegen de muur te worden geïnstalleerd en vloerruimte vrij te maken voor meubels en stoffering. Een designoplossing - volledig van metaal - die perfect beantwoordt aan de behoeften van architecten en ontwerpers die dankzij Filomuro geen grenzen meer kennen in het interieurontwerp. Een ventilatorconvector die verwarming, koeling en ontvochtiging garandeert, met minimale ruimte- en bedrijfskosten.

 

Webwinkel Keurmerk

Alle Innova Airleaf Fancoil radiator producten

Ducto

Ducto is de INNOVA geleide ventilatorconvector die in een wand of verlaagd plafond kan worden geplaatst. Topcomfort en geavanceerde stilte dankzij de intelligente stroom die de snelheid varieert op basis van luchtweerstand.

Constante stroom, uitstekend comfort

Ducto is de INNOVA kanaalventilatorconvector die is ontworpen om perfect in elke muur of verlaagd plafond te passen. In tegenstelling tot traditionele ventilatorconvectoren met kanalen, waarbij het debiet varieert afhankelijk van de luchtweerstand, is Ducto intelligent omdat het op elk moment de weerstand in de lucht herkent en automatisch de snelheid varieert zodat de luchtstroom constant is, waardoor een thermisch comfort wordt geboden dat altijd op de top.